torstai 9. elokuuta 2012

Kirkas päivä

Kuvassa matkalainen kahvilla Porkkalassa


Keskiviikko 8.8.2012, Porkkala


Seurasaarenselällä aallot pärskivät syvällä uivien kajakkiemme kannelle muutaman kerran. Keilalahden isot toimistotalot jäävät oikealle. Ali humisevan Länsiväylän, kilometri lisää ja olemme taas ihan eri maisemissa ja tunnelmissa. Helteet ovat kai mennyttä mutta aurinko paistaa pilvien lomasta. Komeita pilviä meren päällä ja täydellisen kirkas sää. Myötävalossa näkymät ovat teräviä ja maisemassa on kontrastia. Onkohan tämä vähän syksyn enteilyä jo.


Lounastauko Skorvanilla, Veli-Matilla on avain melontaseuran mökkiin, jossa syömme eväämme. Kyllä aukkopeitteen reunan alta on hiukan päässyt vettä norumaan, juuri sen verran, että housut kastuivat. Kajakki itsessään tuntuu olevan hyvässä kunnossa Jussin korjausten jälkeen.


Porkkalan kärjen lähellä melomme kaupalle. Kotiin jääkaappiin unohtuneiden tavaroiden korvausosto, hiukan lisää vettä ja hyvät pullakahvit.


Kierrämme Porkkalan uloimman niemenkärjen ja laitamme leirin pystyyn ilta-auringon puolelle. Auringonlasku hohtaa punaisena. Aamulla on edessä laajan Porkkalanselän ylitys.


Melontamatka Helsinki Porkkala 42,0 km

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti